operació bikini 2013

Imatge

Que portem dos setmanes del 2013 i ja estem pensant en l’operació bikini? Doncs que vols fer, aparcar-ho i començar per Sant Joan? Si comences ara segur que els esforços no seran tant grans i la recompensa valdrà la pena.

L’autèntic objectiu de l’operació bikini és sentir-se bé amb el propi cos, més enllà d’aconseguir una talla determinada. Així el cos deixa de ser un objectiu i es converteix en el resultat d’uns hàbits saludables. M’explico;

Comencem treballant amb el cervell i veiem que si volem començar una operació bikini és perquè volem aconseguir uns resultats que sense la operació bikini no els aconseguiríem. Això està molt bé perquè ja Einstein deia que “si vols aconseguir resultats diferents, no facis sempre el mateix”.

Així comences amb l’operació bikini perquè vols aconseguir un canvi, en principi en l’exterior del teu cos però que veurà la seva recompensa en l’interior, en la forma en què ens veiem i de la manera com ens sentim quan ens veuen els altres.

Perquè ens fan sentir bé aquestes “millores” en l’exterior del nostre cos?

Ens sentim bé quan complim objectius, augmenta la nostra autoestima, ens veiem capaços de donar més de nosaltres mateixos, emanem una energia més positiva cap a la gent que ens envolta, ens sentim millor i ens arrisquem a vestir-nos d’una altra manera, ens sentim més atractius i millorem les nostres relacions socials,…

Tot això i més, i tant li pot  passar al que ha perdut 15 quilos, com al que n’ha perdut mig com al que no n’ha perdut cap, sempre i quan hagin treballat per respectar la seva autoestima perquè si no ja es poden perdre 50 quilos que estarem allà mateix.

Ara us diré el secret:

SOM EL QUE MENGEM: ho sap tothom, doncs menja bé.

UN VAIXELL A PORT ESTÀ SEGUR, PERÒ UN VAIXELL NO ESTÀ FET PER ESTAR A PORT: Surt de casa i mou-te, cada dia una mica.

QUI TÉ UN AMIC TÉ UN TRESOR: envolta’t dels teus sempre que puguis

OBSERVACIONS

Entrar dintre d’un bikini ( o banyador) no ha de ser un problema ja que en venen de totes les talles i si no entres en un entraràs en un altre. Encara tindries l’opció d’anar a la cala del senyor Ramón.

El cos que vols aconseguir no ha de tenir per força res a veure amb els estereotips que la societat ens “marca”.

Està clar que pots aconseguir el cos que vulguis aconseguir, ho pots fer tu, i ho ha fet molta gent abans que tu, i ho seguirà fent molta gent encara que tu no ho facis.

Gaudeix de fer les coses ben fetes i els resultats apareixeran sols.

I com sempre si necessites ajuda, demana-la.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s