Integral Training Pç. Catalunya i Centre Cenit

fotoflyer

Anant per feina, des d’Integral Training Plaça Catalunya tenim una gran oferta per als que estigueu interessats en fer-vos socis del Centre Cenit de Girona. La tarifa bàsica de 36 euros mensuals sense quota de matrícula que inclou l’ús lliure de totes les instal•lacions i activitats dirigides.
Volia aprofitar doncs per parlar d’Integral Training plaça Catalunya. Es tracta de l’empresa de serveis esportius de la que actualment formo part.
Formada per un gran equip humà de professionals i apassionats de l’activitat física i l’esport, la nostra tasca principal és la d’ajudar als nostres clients a aconseguir els seus objectius tant de salut, benestar i/o rendiment, de la manera més segura i entretinguda possible.
Amb seu central a plaça Catalunya, els usuaris poden realitzar el seu entrenament amb unes magnífiques vistes al cor de Girona en unes instal•lacions que permeten realitzar un munt d’activitats diferents i sempre amb l’atenció personalitzada que caracteritza l’empresa.
També contem amb diverses col•laboracions amb les que treballem amb diversos centres de Girona i altres poblacions de la província. Així, juntament amb els entrenaments personals, entrenaments per a grups, entrenaments a domicili, activitats dirigides, pilates, hipopressius, entrenament funcional, tonificació, preparació específica de diferents modalitats esportives, cursos, tallers,…i sempre oberts a cobrir noves necessitats, intentem arribar a tothom que necessiti un correcte assessorament i motivació per tal de millorar la seva condició física.
Amb la col•laboració amb el Centre Cenit ens sumem a tot l’equip de professionals que fa d’aquest centre un excel•lent espai on proposar-se objectius i aconseguir-los. Molta gent ja coneix l’existència d’aquest centre malgrat encara no fa un any que és obert. Un nou concepte de gimnàs ideal per treure profit de cada minut d’entrenament. Unes bones instal•lacions amb la decoració Harley Davison que ocupava anteriorment el local. De fàcil accés i aparcament, i perfecte per aquells que dinin de “tupper” aprofitant la seva zona de menjador amb sofàs i televisió.
Des d’Integral Training Plaça Catalunya oferim, a part dels entrenaments personals, les classes de ciclo-indoor cada dia a les 19:30 i assessorament en la sala de fitness.
Molt motivat doncs amb aquesta nova experiència laboral i amb moltes ganes d’evolucionar professionalment al costat d’aquests “craks” del món de l’esport.
Gràcies per llegir

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s